Hoeflon C1

Hoeflon C1 Huren: Compact, Krachtig en Veilig

Bij Compraan bieden we de perfecte oplossing voor uw hijs- en verplaatsingsbehoeften: de Hoeflon C1. Deze compacte, op batterijen aangedreven minikraan,  is ontworpen om materialen te tillen en te verplaatsen op moeilijk bereikbare locaties en in krappe ruimtes.

Compact Ontwerp voor Ultieme Wendbaarheid

De Hoeflon C1 onderscheidt zich door zijn compacte ontwerp, waardoor hij moeiteloos door standaard deuren en gangen kan navigeren en kan worden opgesteld op zelfs de meest beperkte bouwplaatsen. Deze minikraan is zowel met als zonder machinist te huur, waardoor u de flexibiliteit hebt om de bediening aan ons over te laten of zelf achter het stuur te kruipen.

Specificaties van de Hoeflon C1

De Hoeflon C1e is de meest compacte Hoeflon uit ons assortiment. Met deze kleine kraan kunt u elke ruimte bereiken!

Capaciteit

550 kg

Max. hijshoogte

5,6 meter en zonder opties 4,4m

Giekvlucht4,6m en zonder opties 3,3m

Accuaandrijving

24V

Totaalgewicht 1.060 kg

Voordelen van het Huren van de Hoeflon C1

01.

Mobiel & compact

Uiterst mobiel: Onze Hoeflon minihijskranen zijn supercompact en gemakkelijk te transporteren, waardoor ze overal kunnen komen waar u ze nodig heeft.

02.

Voor elke ruimte

Dankzij hun compacte formaat kunnen ze moeiteloos door een loopdeur, waardoor u altijd de perfecte positie kunt kiezen.

03.

Krachtige compactkranen

Zodra ze op hun plek staan, kunnen ze direct aan de slag met tillen, met een capaciteit tot 4000 kilo. Ook het bereiken van grote hoogtes tot 22 meter is geen enkel probleem.

04.

Inclusief service

Bij het huren van een Hoeflon minihijskraan kunt u ook een behendige machinist meegeleverd krijgen, wat zorgt voor extra gemak en efficiëntie.

Huur de Hoeflon C1 bij Compraan