Hoeflon C4e

De Hoeflon C4e is het kleinere broertje van de C6e. Deze kleine krachtpatser heeft een capaciteit van maar liefst 2.350 kg. Wilt u de Hoeflon C4 huren? Neem contact op!

Capaciteit

2.350 kg

Max. vlucht

11,7 m

Hijshoogte 

15,1 m 

Afmetingen lxbxh

2,8m x 0,75m x 1,82m 

Afmetingen incl. lier en jib

3,04m x 0,75m x 1,95m 

Totaal gewicht

2.150 kg incl. opties

Hoeflon C4e

Hoeflon C4

De Hoeflon C4e is het kleinere broertje van de C6e. Deze kleine krachtpatser heeft een capaciteit van maar liefst 2.350 kg. Wilt u de Hoeflon C4 huren? Neem contact op!

Capaciteit

2.350 kg

Max. vlucht

11,7 m

Hijshoogte 

15,1 m 

Afmetingen lxbxh

2,8m x 0,75m x 1,82m 

Afmetingen incl. lier en jib

3,04m x 0,75m x 1,95m 

Totaal gewicht

2.150 kg incl. opties

WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij helpen u graag! Bel met Joël: 0617286148 of mail info@compraan.nl

De voordelen van een Hoeflon minihijskraan

01

Compact

De Hoeflon minihijskranen zijn compact en dus in bijna elke situatie te gebruiken.

02

Duurzaam

Naast compact zijn de Hoeflons volledig elektrisch en dus duurzaam en groen.

03

Sterk

Sterk, veilig & betrouwbaar in gebruik. Alles wat je nodig hebt op de klus!

Hoeflon C4 huren

Een Hoeflon C4 is op de Hoeflon C1 na het kleinste model binnen ons verhuuraanbod. Het is een zeer compacte, mobiele rupskraan met een maximale hijslast van 2350 kg en een maximale hijshoogte van 15,1 meter.

De Hoeflon C4 kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is ideaal voor het tillen en verplaatsen van zware objecten in krappe ruimtes, zoals binnen in gebouwen of tussen hoge gebouwen in stedelijke omgevingen.

De Hoeflon is ontworpen met een zeer nauwkeurige bediening en verschillende veiligheidsvoorzieningen om de operator en de omgeving te beschermen tijdens het gebruik. De Hoeflon C4 is ook gemakkelijk te transporteren naar verschillende locaties en kan snel worden opgesteld en gebruikt voor diverse hijstaken.

Waarom een Hoeflon C4 huren?

Een Hoeflon C4e kan worden gehuurd voor een breed scala aan hijstaken, zowel binnen als buiten. Enkele voorbeelden van de toepassingen van een Hoeflon C4e zijn:

  • Het plaatsen van glas: De Hoeflon C4e kan worden gebruikt om glas op hoogte te tillen en te plaatsen bij de bouw van kantoorgebouwen, winkelcentra en andere gebouwen.
  • Monteren van staalconstructies: De Hoeflon C4e kan worden gebruikt om stalen balken, kolommen en andere onderdelen te tillen en te monteren bij de bouw van bruggen, viaducten en andere constructies.
  • Dakwerkzaamheden: De Hoeflon C4e kan worden gebruikt om dakpannen, zonnepanelen en andere materialen op hoogte te tillen en te plaatsen bij dakwerkzaamheden.
  • Hijsen van machines: De Hoeflon C4e kan worden gebruikt om zware machines, zoals airconditioning units, generatoren en compressoren, op hoogte te tillen en te plaatsen bij installaties in fabrieken en andere industriële omgevingen.
  • Hijsen van materialen bij restauratieprojecten: De Hoeflon C4e kan gebruikt worden om zware materialen, zoals marmeren beelden of monumenten, op hoogte te tillen en te plaatsen bij restauratieprojecten van historische gebouwen of monumenten.

Kortom, de Hoeflon C4e is geschikt voor verschillende hijstaken waarbij precisie, flexibiliteit en wendbaarheid belangrijk zijn, en waarbij het nodig is om materialen op hoogte te tillen en te verplaatsen op locaties met beperkte ruimte.

Kan ik de Hoeflon C4e zelf bedienen?

Ja, als u een Hoeflon C4e huurt, mag u hem zelf bedienen. De Hoeflon is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen. Deze voorzieningen zijn bedoeld om de veiligheid van de operator en de omgeving te waarborgen.

Wat zijn dan de veiligheidsvoorzieningen van de Hoeflon C4e?

Enkele van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen van de Hoeflon C4e zijn:

  • Overbelastingsbeveiliging: De Hoeflon C4e is uitgerust met een automatische overbelastingsbeveiliging die ervoor zorgt dat de kraan niet overbelast wordt en dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.
  • Automatische remmen: De Hoeflon C4e is uitgerust met automatische remmen die de kraan veilig laten stoppen wanneer de bedieningshendel wordt losgelaten.
  • Nauwkeurige bediening: De Hoeflon C4e heeft een zeer nauwkeurige bediening, waardoor de operator de kraan precies kan besturen en positioneren op de gewenste locatie.
  • Stabiliteit: De Hoeflon C4e is uitgerust met verschillende stabiliteitsfuncties, zoals zijwaartse stabilisatoren, die ervoor zorgen dat de kraan veilig en stabiel blijft tijdens het hijsen.

Kortom, de Hoeflon C4e is een veilige en betrouwbare minihijskraan die ontworpen is met verschillende veiligheidsvoorzieningen om de operator en de omgeving te beschermen tijdens het gebruik.