Hoeflon C6

Hoeflon C6 – De Ultieme Compacte Hijskraan

De Hoeflon C6, het meest gangbare type in ons assortiment. Maar waarom is deze kraan zo populair?

Compact Formaat, Krachtige Prestaties

Het meest opvallende kenmerk van de Hoeflon C6 is zijn compacte formaat. Deze minihijskraan behoort tot de kleinere kranen in ons assortiment, waardoor het de ideale keuze is voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen. Of het nu gaat om deuropeningen, smalle doorgangen, of werken binnenshuis, de Hoeflon C6 komt overal. Zijn handelbaarheid maakt hem perfect voor klussen waar ruimte schaars is.

Specificaties Hoeflon C6

Capaciteit3000 kg
Max vlucht13,7m
Hijshoogte17 m
Lengte x breedte x hoogte2,9 x 0,75 x 1,82 m
Afmetingen incl. lier en jib3,14 x 0,75 x 1,95 m
Totaalgewicht2850 kg

Eenvoudige bediening zorgt voor maximale efficiëntie

De Hoeflon C6 onderscheidt zich verder door zijn eenvoudige bediening. Uitgerust met een intuïtieve afstandsbediening kan de kraan makkelijk worden bestuurd. Dit zorgt niet alleen voor een soepele werking maar maakt het ook mogelijk om de kraan snel en efficiënt in te zetten voor diverse hijsklussen. Voor precisie en snelheid is de Hoeflon C6 de perfecte keuze.

Hoeflon C6

Indrukwekkende Hijscapaciteit

Met een maximale hefcapaciteit van 3.000 kg is de Hoeflon C6 een krachtpatser in zijn categorie. Of het nu gaat om het tillen van materialen of het verplaatsen van lasten, deze kraan staat garant voor top prestaties. Zijn veelzijdigheid maakt de Hoeflon C6 geschikt voor een breed scala aan hijsklussen, van het plaatsen van glas tot het nauwkeurig positioneren van stalen balken.

Milieuvriendelijk

Last but not least, de Hoeflon C6 is een milieuvriendelijke optie. Volledig elektrisch en zonder schadelijke stoffen uitstoot, voldoet deze kraan aan de hoogste normen voor duurzaamheid.