Hoeflon C6e

De Hoeflon C6e is de sterkste compactkraan die u met een auto en een aanhanger mag vervoeren. Lees hier alle specificaties van de Hoeflon C6:

Capaciteit3000 kg
Max vlucht13,7m
Hijshoogte17 m
Lengte x breedte x hoogte2,9 x 0,75 x 1,82 m
Afmetingen incl. lier en jib3,14 x 0,75 x 1,95 m
Totaalgewicht2850 kg

Hoeflon C6e

Hoeflon C6

De Hoeflon C6 is de sterkste compactkraan die u met een auto en een aanhanger mag vervoeren. Wilt u de Hoeflon C6 huren? Neem contact op!

Capaciteit3000 kg
Max vlucht13,7m
Hijshoogte17 m
Lengte x breedte x hoogte2,9 x 0,75 x 1,82 m
Afmetingen incl. lier en jib3,14 x 0,75 x 1,95 m
Totaalgewicht2850 kg

WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij helpen u graag! Bel met Joël: 0617286148 of mail info@compraan.nl

De voordelen van een Hoeflon minihijskraan

01

Compact

De Hoeflon minihijskranen zijn compact en dus in bijna elke situatie te gebruiken.

02

Duurzaam

Naast compact zijn de Hoeflons volledig elektrisch en dus duurzaam en groen.

03

Sterk

Sterk, veilig & betrouwbaar in gebruik. Alles wat je nodig hebt op de klus!

Hoeflon C6 huren

De Hoeflon C6 is het meest gangbare type Hoeflon. Deze Hoeflon wordt dan ook het vaakst gehuurd. Er zijn verschillende redenen waarom de Hoeflon C6 zo populair is:

Formaat Hoeflon C6

Één van de grote voordelen is zijn compacte formaat: De Hoeflon C6 is een van de kleinere kranen in het assortiment van Hoeflon en is daarom ideaal voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen. De kraan kan door deuropeningen en smalle doorgangen en is daardoor geschikt voor werkzaamheden binnenshuis of in kleine ruimtes.

Bediening Hoeflon C6

Daarnaast heeft de Hoeflon een eenvoudige bediening: De Hoeflon C6 is voorzien van een intuïtieve afstandsbediening, waardoor de kraan eenvoudig kan worden bediend. Dit maakt het mogelijk om de kraan snel en efficiënt in te zetten bij uw hijsklus.

Capaciteit Hoeflon C6

Bovendien heeft de Hoeflon een grote hijscapaciteit: De Hoeflon C6 heeft een maximale hefcapaciteit van 3.000 kg en kan daardoor diverse materialen tillen en verplaatsen. Hierdoor is deze kraan geschikt voor een breed scala aan hijsklussen.

Uitstoot Hoeflon C6

Lat but not least: Milieuvriendelijk: De Hoeflon C6 is volledig elektrisch en stoot daardoor geen schadelijke stoffen uit. Dit maakt de kraan een milieuvriendelijke optie en zorgt voor een verminderde CO2-uitstoot. Het is niet alleen goed voor het klimaat dat de Hoeflon elektrisch is, ook voor de stikstofuitstoot is de elektrische aandrijving een uitkomst. De regels op bouwplaatsen betreft stikstof worden steeds verder aangescherpt, en met deze kraan voldoet u sowieso aan de stikstofnorm.