Hoeflon Huren

Kies uw Hoeflon

Binnen 24 uur de offerte!

Hoeflon C10e

Hoeflon C30e

Hoeflon TC1

Hoeflon huren bij Compraan

Wij verhuren Hoeflon Compactkranen aan bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan een compactkraan om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Compraan heeft een breed scala aan Hoeflon Compactkranen in verschillende maten en capaciteiten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Samen kijken welke Hoeflon u wilt huren

Het huren van een Hoeflon begint met het bespreken van de specifieke behoeften die u heeft, en aan de hand daarvan bepalen wij juiste kraan voor uw klus. Wij verzamelen informatie over de locatie van de klus, de grootte van de lading en de hoogte en afstand die de lading moet worden verplaatst. Ook vragen wij hoe lang u de Hoeflon nodig heeft.

Het transport van de Hoeflon

Na het bepalen van de juiste Hoeflon, brengen wij de kraan naar de locatie van de klus. Als u de Hoeflon afmeld wanneer uw klus is afgelopen, zorgen wij dat de Hoeflon weer wordt opgehaald. Het is ook mogelijk om de Hoeflon C1 en C6 zelf te transporteren met een aanhanger.

Het bedienen van de Hoeflon

Eenmaal op locatie aangekomen kunt u ervoor kiezen om de Hoeflon zelf te bedienen, dit mag bij de Hoeflon C1, Hoeflon C6, Hoeflon C10 en Hoeflon C30. U kunt er ook voor kiezen om een ervaren machinist bij de Hoeflon te huren. De machinist zorgt dat de klus veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. De Hoeflon wordt bediend met afstandsbediening. Hierdoor is de machinist in staat om zelf de lasten in te pikken en te helpen met uw klus. Als de klus is voltooid, zal de machinist de kraan afbreken en meenemen.

Hoeflon huren Nederland

Compraan ontzorgt in heel Nederland. Inclusief Amsterdam, Utrecht en bijvoorbeeld Gelderland.