Hoeflon C30e

De Hoeflon C30e is de sterkste compactkraan uit ons assortiment. Meer weten? Neem contact op!

Capaciteit 9000 kg
Hijshoogte14,5 m (met fly-jib 22 m)
Giek vlucht12,2 m (met fly-jib 20 m)
Transportafmetingen (lxbxh)3,85 m x 1,17 m x 2,00 m
Totaal gewicht8700 kg

Hoeflon C30e

Hoeflon C30

De Hoeflon C30e is de sterkste compactkraan uit ons assortiment. Meer weten? Neem contact op!

Capaciteit 9000 kg
Hijshoogte14,5 m (met fly-jib 22 m)
Giek vlucht12,2 m (met fly-jib 20 m)
Transportafmetingen (lxbxh)3,85 m x 1,17 m x 2,00 m
Totaal gewicht8700 kg

WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij helpen u graag! Bel met Joël: 0617286148 of mail info@compraan.nl

De voordelen van een Hoeflon minihijskraan

01

Compact

De Hoeflon minihijskranen zijn compact en dus in bijna elke situatie te gebruiken.

02

Duurzaam

Naast compact zijn de Hoeflons volledig elektrisch en dus duurzaam en groen.

03

Sterk

Sterk, veilig & betrouwbaar in gebruik. Alles wat je nodig hebt op de klus!

Hoeflon C30 huren

De Hoeflon C30 is de grootste compactkraan uit het assortiment van Hoeflon, en is dan ook de grootste compactkraan die wij aanbieden voor de verhuur. De Hoeflon C30 is compact en op accu aangedreven. Dit type Hoeflon heeft een nog hogere hefcapaciteit dan de Hoeflon C10. Dit maakt de kraan geschikt voor nog grotere en complexere bouw- en installatieprojecten waarbij zware materialen op grote hoogte moeten worden gehesen en waar de toegang beperkt is.

Hoeflon C30 huren met machinist

Door de hoge hefcapaciteit van de Hoeflon C30 is het verstandig om een machinist bij de kraan te huren. Het is namelijk verplicht om in bezit van het TCVT certifcaat W4-01 te zijn voor het bedienen van de Hoeflon C30. Uiteraard is het bij ons mogelijk om een gecertificeerde machinist te huren, maar de Hoeflon C30 is ook los te huur.

Hoeflon C30 huren zonder uitstoot.

Wilt u een Hoeflon C30 huren voor een binnenklus, en wilt u dat de kraan daarom geen dieselaandrijving heeft? Dat is geen probleem! De Hoeflon C30 is namelijk 100% elektrisch aangedreven. De elektrische aandrijving stoot geen vervuilende gassen uit, waardoor het mogelijk is om ‘gewoon’ binnen te hijsen met deze kraan. Het Lithium accupakket zorgt voor een grote accucapaciteit.

Waarom een Hoeflon C30 huren bij Compraan?

Als u een Hoeflon C30 wilt huren, doet u dat bij Compraan. Maar waarom zou u voor ons kiezen? Hieronder vindt u een aantal voordelen van een hoeflon huren bij Compraan:

  • Compraan ligt centraal in Nederland, vlak naast de A1. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid, en voor levering door heel Nederland.

  • Korte lijnen en altijd beschikbaar. Houd u ook niet van lang in de wacht staan en na werktijd niet meer kunnen bellen? Wij ook! Daarom zijn wij na werktijd gewoon bereikbaar, en heeft u gelijk de goede persoon aan de lijn. Gewoon, omdat dat kan.

  • Ervaring. Vanuit jarenlange ervaring in de verhuurbranche is Compraan begonnen. Dit zorgt ervoor dat wij uw huuropdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.     

Wilt u nog meer weten over Compraan? Bekijk dan zeker even de over ons pagina.