Hoeflon C10

Compacte krachtpatser - Hoeflon C10

Met een capaciteit van 4000 kg biedt deze compacte hijskraan niet alleen kracht maar ook ongekende veelzijdigheid.

Capaciteit en Flexibiliteit

De Hoeflon C10, de op één na grootste kraan in ons assortiment, is ontworpen met het oog op maximale capaciteit en flexibiliteit. Met een hefvermogen van 4000 kg en een indrukwekkende hijshoogte van 22 meter, staat de C10 garant voor het veilig en efficiënt verplaatsen van zelfs de zwaarste materialen.

Wat deze compacte kraan extra speciaal maakt, is dat u de C10 zelf kunt bedienen, zonder de noodzaak van een hijsbewijs. Voor extra gemak kunt u er ook voor kiezen om de kraan met een van onze ervaren machinisten te huren.

Specificaties Hoeflon C10

Deze compacte krachtpatser heeft een capaciteit van maar liefst 4000 kg. Bovendien kunt u de Hoeflon C10 huren met machinist. U kunt de C10 ook zelf bedienen, en het toestel los huren.

Capaciteit4000 kg
Max vlucht13,7 m en met jib 19.8 m
Hijshoogte16.3 m en met jib 22 m
Afmetingen lxbxh3.93 x 00.8 x 1,97 m
Afmetingen incl. lier en jib4.15 x 0,8 x 2.07 m
Totaalgewicht4400kg

Compact en Wendbaar

Net als zijn voorgangers in de Hoeflon-serie staat de C10 bekend om zijn compacte en wendbare ontwerp. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor gebruik op bouwplaatsen of locaties waar weinig ruimte is.

hoeflon C10

Stil, Milieuvriendelijk en Efficiënt

De Hoeflon C10 is niet alleen krachtig, maar ook vriendelijk voor het milieu. Als op accu aangedreven compactkraan stoot de C10 geen schadelijke emissies uit. Dit maakt hem niet alleen stil tijdens gebruik, maar ook in lijn met de steeds groeiende vraag naar duurzame oplossingen in de bouwsector.

Toepassingen in de Praktijk

Waar vindt de Hoeflon C10 zijn toepassing? Deze compacte hijskraan wordt vaak ingezet in bouw- en installatiewerkzaamheden waar zware materialen op grote hoogte moeten worden gehesen en de toegang beperkt is. Of het nu gaat om het hijsen van staalconstructies, plaatsen van airconditioningunits of andere uitdagende hijsprojecten, de Hoeflon C10 staat zijn mannetje. Zijn krachtige prestaties, wendbaarheid en eenvoudige bediening maken hem tot dé ideale krachtpatser.