Hoeflon C1e

Hoeflon C1 huren

Hoeflon C1 huren? De Hoeflon C1e is de meest compacte Hoeflon uit ons assortiment. Met deze kleine kraan kunt u elke ruimte bereiken!

Capaciteit

550 kg

Max. hijshoogte

5,6 meter en zonder opties 4,4m

Giekvlucht4,6m en zonder opties 3,3m

Accuaandrijving

24V

Totaalgewicht 1.060 kg

Hoeflon C1

De Hoeflon C1e is de meest compacte Hoeflon uit ons assortiment. Met deze kleine kraan kunt u elke ruimte bereiken!

Capaciteit

550 kg

Max. hijshoogte

5,6 meter en zonder opties 4,4m

Giekvlucht4,6m en zonder opties 3,3m

Accuaandrijving

24V

Totaalgewicht 1.060 kg

WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij helpen u graag! Bel met Joël: 0617286148 of mail info@compraan.nl

De voordelen van een Hoeflon minihijskraan

01

Compact

De Hoeflon minihijskranen zijn compact en dus in bijna elke situatie te gebruiken.

02

Duurzaam

Naast compact zijn de Hoeflons volledig elektrisch en dus duurzaam en groen.

03

Sterk

Sterk, veilig & betrouwbaar in gebruik. Alles wat je nodig hebt op de klus!

Hoeflon C1 huren

De Hoeflon C1 is een compacte, op batterijen aangedreven minikraan, geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Hoeflon. De C1 is ontworpen voor het hijsen en verplaatsen van materialen op moeilijk bereikbare locaties en in krappe ruimtes. Het compacte ontwerp van de C1 maakt het mogelijk om door standaard deuren en gangen te rijden en op te stellen op smalle bouwplaatsen. De Hoeflon C1 is zowel met als zonder machinist te huur.

Wat kan ik verwachten als ik de Hoeflon C1e huur?

De kraan heeft een hefcapaciteit van 550 kg en een maximale hijshoogte van 5,6 meter. De mast is 3-delig en kan worden uitgeschoven tot een maximale lengte van 5,6 meter. De C1 kan worden uitgerust met verschillende hulpstukken, zoals een glaszuiger, jib en lier, om aan verschillende hijsbehoeften te voldoen.

Waarom Hoeflon C1e huren?

Wat zijn de voordelen van het huren van een Hoeflon C1? Een groot voordeel van het huren van de Hoeflon C1 is gemak: De Hoeflon C1 is een compacte en wendbare minihijskraan, wat betekent dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is en zelfs in kleine ruimtes kan worden gebruikt. Dit maakt hem een handig hulpmiddel voor het tillen en verplaatsen van zware voorwerpen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Bovendien is de Hoeflon C1 erg veilig: De Hoeflon C1 is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in gedachten. Het heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een overbelastingsbeveiliging en een noodstopknop, die ervoor zorgen dat de machine veilig kan worden bediend.

De Hoeflon kan ook gespecialiseerde taken uitvoeren. Zo is De Hoeflon C1 is in staat om glas te plaatsen . Als u een taak heeft waarvoor u een specifiek hijsapparaat nodig heeft, kan de Hoeflon C1 de ideale oplossing zijn.