Hoeflon C4

Hoeflon C4 Huren: Compact, Krachtig en Veilig

Bij Compraan hebben we de ideale oplossing voor uw hijswerk: de Hoeflon C4, het op één na kleinste model binnen ons verhuuraanbod. Deze zeer compacte, mobiele rupskraan biedt indrukwekkende specificaties, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse hijstaken, zowel binnen als buiten.

Compact en Mobiel Ontwerp

Met een maximale hijslast van 2350 kg en een maximale hijshoogte van 15,1 meter, is de Hoeflon C4 ontworpen voor het tillen en verplaatsen van zware objecten in zelfs de meest krappe ruimtes. Of het nu gaat om werkzaamheden binnen in gebouwen of tussen hoge gebouwen in stedelijke omgevingen, de Hoeflon C4 is de oplossing.

Specificaties van de Hoeflon C4e

De Hoeflon C4e is het kleinere broertje van de C6e. Deze kleine krachtpatser heeft een capaciteit van maar liefst 2.350 kg. 

Capaciteit

2.350 kg

Max. vlucht

11,7 m

Hijshoogte 

15,1 m 

Afmetingen lxbxh

2,8m x 0,75m x 1,82m 

Afmetingen incl. lier en jib

3,04m x 0,75m x 1,95m 

Totaal gewicht

2.150 kg incl. opties

Voorbeeldtoepassingen van de Hoeflon C4

1. Glasplaatsing

De Hoeflon C4 is perfect voor het tillen en plaatsen van glas bij de bouw van kantoorgebouwen, winkelcentra en andere constructies.

2. Monteren van Staalconstructies

Gebruik de Hoeflon C4 voor het tillen en monteren van stalen balken, kolommen en andere onderdelen bij de bouw van bruggen, viaducten en andere constructies.

3. Dakwerkzaamheden

Til en plaats dakpannen, zonnepanelen en andere materialen op hoogte tijdens dakwerkzaamheden met de Hoeflon C4.

4. Hijsen van Machines

De Hoeflon C4 is geschikt voor het tillen en plaatsen van zware machines in fabrieken en andere industriële omgevingen.

5. Hijsen bij Restauratieprojecten

Gebruik de Hoeflon C4 voor het tillen en plaatsen van zware materialen bij restauratieprojecten van historische gebouwen of monumenten.

Veiligheid voorop met de Hoeflon C4

1. Overbelastingsbeveiliging

Automatische overbelastingsbeveiliging zorgt ervoor dat de kraan niet overbelast wordt, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen.

2. Automatische Remmen

Automatische remmen zorgen voor een veilige stop wanneer de bedieningshendel wordt losgelaten, waardoor de kraan altijd onder controle blijft.

3. Nauwkeurige Bediening

De Hoeflon C4 biedt nauwkeurige bediening, waardoor de operator de kraan met precisie kan besturen.

4. Stabiliteit

Verschillende stabiliteitsfuncties, zoals zijwaartse stabilisatoren, zorgen ervoor dat de kraan veilig en stabiel blijft tijdens het hijsen.